بدون دسته بندی

آشنایی با حشرات خانگی و روش های جلوگیری از ورود آن‌ها به منزل

آشنایی با حشرات خانگی و روش های جلوگیری از ورود آن‌ها به منزل

آشنایی با حشرات خانگی و روش های جلوگیری از ورود آن‌ها به منزل

حشرات خانگی از اصلی‌ترین دلایل برهم زدن آرامش در منزل هستند و می‌توانند با حضورشان بیماری‌های خطرناکی را به‌وجود آورند. از همین رو شما باید در ابتدا با انواع حشرات خانگی آشنا شوید و در ادامه با کمک روش‌های جلوگیری از ورود حشرات به منزل آن‌ها را از محل زندگی خود دور کنید.

انواع حشرات خانگی

مگس‌ها

مگس‌ها انواع مختلفی دارند،  و برای جلوگیری از ورود حشرات با ید از پرده مغناطیسی توری استفاده کرد.اما مگس خانگی و میوه‌ای از شایع‌ترین مدل‌های مگس هستند که می‌توانند به‌راحتی از درز پنجره و درب باز به داخل وارد شوند. این مگس‌ها علاوه‌برآنکه با وزوز خود باعث ناراحتی خاطر شما می‌شوند، به غذاها و میوه‌های شما نیز می‌چسبند و در ادامه باعث بیماری خواهند شد. سالمونلا و اشریشیا از اصلی‌ترین دلایل مسمومیت غذایی محسوب می‌شوند که مگس‌ها عامل اصلی گسترش آن‌ها هستند.

پروانه‌ها

از دیگر انواع حشرات خانگی می‌توان به پروانه‌ها اشاره کرد. این حشره که بیشتر در محیط آشپزخانه دیده می‌شود، یکبار از بیرون به داخل خانه شما وارد خواهد شد و در ادامه با تخم‌گذاری‌هایی که می‌کند باعث افزایش تعداد پروانه‌ها می‌شود. این حشره علاوه‌برآنکه باعث ناراحتی شما می‌شود، می‌تواند غذاهای شما را نیز آلوده و خراب کند، زیرا زمانی‌که روی موادغذایی می‌نشیند بخشی از مدفوع و پوست‌های آن روی مواد خوراکی می‌ماند.

سوسک‌ها

یکی از بدترین و چندش‌ترین حشرات خانگی که در سراسر جهان وجود دارد، سوسک‌ها هستند. این حشره می‌تواند از درب، پنجره، لوله‌ها و … به منزل شما راه پیدا کند. سوسک‌ها حامل آلودگی بسیار زیادی هستند و پوست و ضایعات آن‌ها می‌توانند مشکلاتی را برای سلامت شما به همراه داشته باشند.

ساس‌ها

از آزاردهنده‌ترین حشرات خانگی می‌توان به ساس‌ها اشاره کرد. این حشره بسیار ریز است و از خون انسان تغذیه می‌کند و به همین دلیل در محل نیش آن کبودی و قرمزی خفیفی ایجاد می‌شود و با خارش همراه است. این حشره سرعت تخم‌گذاری بسیار بالایی دارد و اگر به منزل شما وارد شود، کنترل و از بین بردن آن بسیار سخت خواهد بود.

روش‌های جلوگیری از ورود حشرات به منزل

همان‌طورکه مشاهده می‌کنید، حشرات خانگی انواع مختلفی دارند و هرکدام مشکلاتی را با خود به همراه می‌آورند؛ از همین رو باید از ورود آن‌ها به محیط زندگی جلوگیری کرد. در ادامه مقاله روش‌های جلوگیری از ورود حشرات به منزل را بررسی خواهیم کرد تا با کمک آن‌ها بتوانید این موضوع را کنترل کنید.

 

نمونه پرده مغناطیسی نصب شده

نمونه پرده مغناطیسی نصب شده

درزهای درب و پنجره را ببندید

اولین کاری که باید انجام دهید، این است که تمام درب و پنجره‌ها را بررسی کنید تا مطمئن شوید که حشرات هیچ راه ورودی به منزل ندارند. گاهی‌اوقات قسمتی از کف، نما و سقف دچار شکاف می‌شوند که توصیه می‌شود با ملات یا فویل‌های آلومینیومی آن‌ها را بپوشانید. استفاده از درزگیر چندان پیشنهاد نمی‌شود، چون حشرات خانگی می‌توانند مواد درزگیر را بجوند و به منزل راه پیدا کنند.

تمیز کردن تمام قسمت‌های منزل

از دیگر روش‌های جلوگیری از ورود حشرات به منزل باید به تمیزی دائم محیط زندگی اشاره کرد. باید گفت که اگر در محیط آشغال‌هایی چون کاغذ و مقوا جمع شود، احتمال آمدن حشرات و تکثیر آن‌ها بیشتر می‌شود؛ بنابراین حتما تمام قسمت‌های منزل را با تی و جارو تمیز کنید تا هیچ حشره‌ای رشد و تکثیر پیدا نکند.

 

نمونه کار پرده مغناطیسی توری

نمونه کار پرده مغناطیسی توری

 

استفاده از توری‌های مخصوص درب و پنجره

فصل بهار و تابستان با آمدن حشرات همراه است، اما از طرفی بسیاری از افراد می‌خواهند با باز گذاشتن درب و پنجره از هوای تازه استفاده کنند. مسلما باز گذاشتن درب بدون هیچ توری و پوششی زمینه را برای حضور حشرات فراهم می‌کند. از همین رو اگر شما نیز به فکر باز کردن درب و پنجره هستید، حتما از پوشش‌های مخصوص استفاده کنید.

درب آهنربایی یکی از محصولات جدید و محبوب است که در دو مدل توری و پلاستیکی موجود است. این پرده مغناطیسی برای نصب روی درب مغازه، منزل، ویلا، تراس و … یک انتخاب مناسب خواهد بود. همچنین به‌دلیل آهنرباهایی که در دو طرف این پرده وجود دارد، بعد از هربار عبور از میان آن درب به‌طور خودکار بسته خواهد شد؛ در نتیجه دیگر راهی برای ورود حشرات خانگی باقی نخواهد ماند.

نصب درپوش روی چاه‌ها

چاه و فاضلاب بهترین بستر برای رشد سوسک و مگس‌های ریز است و می‌توانند به راحتی به منزل شما راه پیدا کنند. حال یکی از روش‌های جلوگیری از ورود حشرات به منزل این است که برای چاه‌ها درپوش بگذارید. البته توصیه می‌شود هرچند وقت یکبار چاه‌ها را رسوب‌گیری کنید تا احتمال رشد حشرات به حداقل برسد.

کنترل کانال کولر

شاید برایتان عجیب باشد، اما باید گفت که گاهی‌اوقات کانال کولر نیز می‌تواند محیط مناسبی برای ورود حشرات به منزل باشد. سوسک‌ها و پشه‌ها می‌توانند از پشت بام به کانال راه پیدا کنند و سپس از دریچه‌های کولر به خانه وارد شوند. شما می‌توانید برای جلوگیری از چنین مشکلی از توری‌های مخصوص دور دریچه‌های کولر استفاده کنید.

استفاده از سم‌کش

یکی دیگر از روش‌های جلوگیری از ورود حشرات به منزل استفاده از سم است. شما می‌توانید اواخر زمستان یا اوایل بهار محیط خانه را سم‌پاشی کنید. این بازه‌ی زمانی موقع تخم‌ریزی حشرات است، بنابراین با سم‌پاشی می‌توانید از ایجاد و رشد حشرات جلوگیری کنید. توصیه می‌شود برای سم‌پاشی منزل از افراد متخصص کمک بگیرید تا هم از ورود حشرات جلوگیری شود و هم از لحاظ سلامتی برای شما مشکلی پیش نیاید.

استفاده از دستگاه‌های حشره‌کش

برای رفع و کشتن حشرات دستگاه‌های برقی مخصوصی طراحی شده است که از امواج اینفراسونیک و اولتراسونیک پشتیبانی می‌کنند. این امواج قابلیت تاثیرگذاری روی سیستم شنوایی و عصبی حشرات دارند و باعث می‌شوند آن‌ها از محیط زندگی شما فاصله بگیرند. برخی از حشره‌کش‌ها نیز از امواج الکتریسیته استفاده می‌کنند و به‌گونه‌ای هستند که حشرات را جذب می‌کنند و سپس آن‌ها را می‌کشند.

جمع‌بندی

حشرات خانگی بسیار موذی و آزاردهنده هستند، از همین رو ما در این مقاله روش‌های جلوگیری از ورود حشرات به منزل را معرفی کردیم تا با کمک آن‌ها بتوانید از ورود حشرات جلوگیری کنید. دقت داشته باشید که اگر پای حشرات به خانه‌ی شما باز شود، کنترل شرایط سخت خواهد شد؛ بنابراین اقدامات لازم را برای جلوگیری از ورود آن‌ها انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *